Köpvillkor

Köp hos Aquatica

Webshopen är en förhandling mellan återförsäljaren och Aquatica. Köp i görs med återförsäljarens ansvar, Aquatica är inte ansvarig för beställd produkt, kunden ansvarar för att rätt produkt beställs. De levererade varorna förblir Aquaticas egendom till betalning är gjord.

Priser

Priser på Aquatica webshop visar nettopris inkl moms och utan frakt. Betalning sker i Aquaticas fysiska butik på Idrottsgatan 22.

Kontakta Aquatica

Vår fysiska butik och utbildningslokal hittar du på Idrottsgatan 22, 216 14, Limhamn.
Tisdag – Fredag 10:00 – 18.00. Lunchstängt 13.00-15.00.
Lördag – Söndag 10:00 – 13:00.
Måndag, stängt
Telefon +46 40-155 504, 0705-155504 eller på email: post@aquatica.se

Leveranser

Vi sänder som överenskommits i prislistor. Om du är kontantkund så sänder vi varorna när betalning är genomfört via bank.
Glöm ej att ange ordernr på bankbetalningen. Vi använder DB Schenker till distribution av paket och pall. Allt sänds av Aquatica. Mottagaren har ansvaret för försändelsen. Reklamationer skall ske inom 3 arbetsdagar. Felleveranser krediteras till fullt pris tillsammans med kopia på order eller faktura. Korrekt levererade varor dras av med 10 % avdrag.

Restorder

Om du beställer en produkt som för stunden är resnoterad skickas denna ej med resten av ordern. Vi kan inte upplysa om leveranstider. Den restnotarade produken skickas fraktfritt när produkten kommer hem.

Annullering av order

Har du behov för att annullera en order, ring omgående till Aquatica på normal öppettid eller skicka mail til post@aquatica.se.

Garanti- och Reklamationsrätt

Vi följer lagstadgad och garanti- och reklamationsrätt. Dock bortfaller reklamationsrätt eller garanti, om skadan har uppstått vid slitage, onödig överbelastning, felmontering vid reparation, eller som ej uppstått som fabrikationsfel. Alla varor som skickas tillbaka med felskador testas av vår personal, och finner vi ej något fel på varan debiterar vi en timpenning på 400:- + moms och nödvändig frakt.

Returvaror

Returvaror till Aquatica anmäls till kontoret på Aquatica. Korrekt levererade produkter tages retur med 15% avdrag.
Alla produkter skall skickas tillbaks i obrutna förpackningar och i original förpackning och skall vara säljbara på nytt. Alla produkter som sändes till oss skall sändas som försäkrat paket, Varor som sänds med efterkrav till Aquatica blir avvisade. Om Aquatica skall överföra pengar tillbaka till återförsäljaren, vill detta ske med banköverföring.

Betalning

Betalning med VISA, Mastercard och andra vanligt förekommande kort görs i vårt kortterminal i butiken. Kunder med kredit får faktura från Aquatica.

Privata upplysningar

De upplysningar som du ger till Aquatica, kommer under inga omständigheter ej att säljas eller vidarebefordras till andra personer/företag.

Förbehåll

Köp på denna webbshop sker på kundens egna ansvar, Aquatica förbehåller för utsålda varor, leveranstider, felplacerade bilder och ändringar i valutakurser. Aquatica tar förbehåll utan kommande prisändringar, som Aquatica inte kan ta förbehåll för. Det kan vara leveranstid, elavbrott, strejker eller liknande som är en normal leverans.

Copyright

Allt material som finns på Aquatica´s hemsida, webshop och undersidor, är skyddade enligt svensk lag, och får ej kopieras eller på andra sätt användas utan skriftligt avtal med Aquatica.