PADI Open Water Diver

Open Water Diver Certifikat

Som nybörjare bör du starta med att delta i Aquaticas grundkurs. Efter avslutad kurs får du ett internationellt dykcertifikat, som gör det praktiskt möjligt för dig att följa med på dykresor och utfärder, både här hemma och utomlands. Du kan också hyra dykutrustning vart du än kommer.
För att skapa de bästa förutsättningarna för din utbildning, genomför vi kursen i vår inomhuspool och ute på Ön i Limhamn, en av Sydsveriges bästa dykplatser. På dykplatsen finns en trappa som gör det lätt att gå i och upp efter dyket. Salthalten i Öresund är idealisk för våra ögon.
En stor fördel i samband med vissa övningar som görs utan mask.
Efter avslutad grundkurs hos Aquatica ingår ett fritt dyk med Divemaster på Ön i medlemsskapet. Se fliken Dyksällskap.

Förkrav

10 år fyllda och simkunnig 200 meter samt fullt frisk. Du kommer att få fylla i en hälsodeklaration i samband med kursstarten. Skulle den behöva kompletteras , hjälper vi dig att ta kontakt med en dykläkare.

VIP PADI OWD 2023

Kursen omfattar fem bassänglektioner och fem teorigenomgångar, samt fyra dyk i havet. I vår inomhuspool får du lära dig rätt andningsteknik, hitta perfekt balans och neutral flytkraft. Du tränar i en lugn och harmonisk miljö tillsammans med din instruktör. Teorin sker främst genom självstudier. VIP kursen går  året runt med max två elever på varje kurs. Tillsammans med din instruktör lägger du gemensamt en kurplan för VIP kursen. På tider som passar dig.

Pris: 6.900kr

Intensiv PADI OWD  2023

Intensivkursen omfattar samma moment som VIP kursen men komprimerat under fyra dagar mån-tors under sommarmånaderna juni till augusti, med fyra elever på varje kurs och med spikat tidsschema.

Pris: 5.900kr

SENASTE NYTT !        Kursstarter sommaren 2023

20 juni, 27 juni, 4  juli, 11 juli, 18 juli, 25 juli, 1 augusti, 8 augusti, 15 augusti, 22 augusti

Referral kurs 2023

Planerar du  att lära dig dyka under din semester på varmare breddgrader under vinterperioden ?

Ett bekvämt alternativ är att gå en Padi Open  Water Diver Referral kurs.
Det innebär att du påbörjar kursen här hemma och klarar av de fem poollektionerna och teorin med en svensk instruktör.
Då slipper du ägna tid åt studier och poolträning under semestern och gör bara de fyra obligatoriska havsdyken hos Padi centret på din semesterort.
Teorin och bassänglektionerna gör du med oss på tider som passar dig.

Välkommen att ringa så berättar vi mer om hur du får ut mer av din semester

Pris: 4.900kr